afbeelding 1 onze trainingen

Onze trainingen

Begrijpen hoe je het overleg met Chinese relaties optimaliseert en onderhandelingen relevanter voorbereidt, of de rol leert inschatten van de Chinese overheid in het zakenleven? Het kan allemaal. Investeer in jezelf en je team: selecteer wat het beste past, de diepere training óf de korte cursus, live óf online. We denken graag met je mee over wat het beste aansluit bij jouw wensen.

symbool een

E-learnings

In je eigen tempo onze trainingen volgen. Je kiest dus zelf tijdstip en locatie en je beslist zelf of je tussentijds stopt om later de draad weer op te pakken. 

E-learnings
Bekwaam jezelf in karakteristieke onderwerpen en thema’s die relevant zijn voor het zakendoen in China en toets jezelf vervolgens aan de hand van opdrachten. Daag jezelf uit en ervaar hoe diepere kennis je blik op China, onderlinge samenwerking met Chinese relaties en zakelijke processen verrijkt.

Je hebt de keuze uit uitgebreide e-learnings van 2,5 uur of je volgt korte puzzelstukjes van 30 minuten om je Chinakennis op te frissen.

symbool twee

Webinars

Deze interactieve webinar-trainingen behandelen onder andere onderwerpen die je in je dagelijkse werkrelaties met Chinezen tegenkomt. Compact, helder en praktisch opgebouwd om handvatten te geven om je werk nog vloeiender te laten verlopen. Deze duren ongeveer 60 minuten.

Op maat gemaakte live webinars
Onze live webinar-trainingen kunnen afgestemd worden op jouw specifieke wensen. Neem contact op om te komen tot optimale leerdoelen voor jouw bedrijf.

symbool incompay 150

In-company trainingen

Investeer een dag met je team om je werkrelaties met Chinese collega’s, klanten of leveranciers eens echt onder het vergrootglas te leggen: wat snap je wel, wat niet, waar wil je meer over weten, wat gaat er mis én wat kan er beter! Dankzij de begeleide discussies en allerlei oefenvormen komen teamleden tot praktisch toepasbare verbeterpunten en inzichten in hun werk met China. En daardoor een plezieriger werkveld!

Deze interactieve zakencultuur trainingen worden volledig op maat gemaakt, gericht op jouw situatie. Met een uitgebreide intake wordt jouw specifieke praktijk helder in kaart gebracht, waardoor de inhoud van de training precies aansluit op wat je nodig hebt. 


Investeer in je China-kennis, dat levert veel op!